Maak me blij met je taaie nota

Het gaat natuurlijk om wat jij wilt, maar ik deel ook graag waar ik blij van word. Bel je me omdat je iemand zoekt om een complex verhaal te ‘vertalen’ voor een groot publiek? Dan is de kans groot dat ik daarna een bericht naar mijn vriendinnen stuur met veel vuurwerk-emoji’s.

Ook taaie nota’s, rommelige jaarverslagen of veel te lange conceptteksten voor websites, persberichten of brochures zijn hier van harte welkom. Jullie hebben er intern misschien al vier keer over vergaderd. Het is zo’n belangrijk stuk, maar niemand heeft nog zin om eraan te werken. Ingewikkeld vind ik juist fijn.

Nog een favoriet: een klus waarbij ik mezelf snel overbodig maak, omdat ik jullie tijdens een schrijfworkshopleer hoe je zelf beter kunt (web)schrijven. Of omdat ik jullie met een social media-checklist en schrijfwijzerhelp om voortaan zelf te scoren met je content.

Ten slotte geniet ik heel erg van interviewenen testimonials schrijven. Persoonlijke, inspirerende gesprekken blijven mij en hopelijk ook de lezer lang bij.

Dit bericht is geplaatst in Over werk. Bookmark de permalink.